Heeft u vragen?

BEL NU: 075 6151435

Vragen?

BEL ONS: 075 615 1435

Meubelreiniging Amsterdam schoonmaak overheidsgebouwen

Meubelreiniging Amsterdam is gespecialiseerd in het schoonmaken van overheidsgebouwen, sinds onze start zijn wij een schoonmaakbedrijf voor uw kantoorruimte en openbare gelegenheid. Overheidsgebouwen zoals Gemeentehuizen, Politie, Scholen, Bibliotheken, Sportfaciliteiten, Gemeentewerven, Buurthuizen en Kantoren maken wij dagelijks schoon. U kunt hieraan denken aan de dieptereiniging, desinfectie en impregneren van kantoorstoelen, bureaustoelen, vergaderzaal stoelen, kantinestoelen maar ook andere stoffen en leder zitmeubels.

Impregneren water en vuilafstotend maken tegen vuil en vlekken. Bij Meubelreiniging Amsterdam kunt u als bedrijf bij ons ook terecht voor het impregneren van stoffen zitmeubels zoals alle soorten stoffen en leder stoelen, bank, bankstel, fauteuils, eetstoelen wordt met behulp van een speciale vloeistof ervoor gezorgd dat het vuil zich niet kan hechten aan de meubelstof van het materiaal. Het vuil blijft er als het ware op liggen, zo kan er gemakkelijk schoongemaakt worden als een meubelstof (bank) is geïmpregneerd. U ziet, voelt er ook niets van het impregneervloeistof. Het ruikt ook niet en wij gebruikten dit al 20 jaar lang. Daarom is het belangrijk om uw stoffen meubels gelijk te laten impregneren zodat uw bank, bankstel, stoelen, hocker, fauteuil en poef weer jaren mee kunnen.

Ook behandelen wij inmiddels 20 jaar lang vast tapijt op locatie, u kunt hieraan denken aan: Tapijttegels, vloerkleden, vast tapijt, ingebouwd tapijt, gestoffeerde trappen. Vloerkleden en inkoopmatten hebben wij een gratis haal en brengservice voor en een behandeling duurt tussen de 3 tot 5 dagen voordat de vloerkleden, inloopmatten terug zijn.

Laat het over aan de experts van Meubelreiniging Amsterdam. Neem contact met ons op, dan zorgen wij voor een professional die uw stoffen meubels onder handen neemt met de modernste apparatuur van Nederland. Wij komen graag bij u langs!

Hieronder kunt u wat filmpjes bekijken hoe wij te werk gaan.