Meubels reinigen

Bij Meubelreiniging Amsterdam kunt u terecht voor het laten reinigen van uw meubels aan huis zoals een stoffen bank, stoelen reinigen, eetkamerstoelen of bureaustoelen reinigen. Maar ook voor het reinigen van tapijt of uw matrassen bent u bij ons aan het juiste adres.

Naar meubelreiniging

.

Leder zitmeubels reinigen

Een leder bankstel reinigen is vakwerk waar onze meubelreinigers raad mee weten. Wij hebben de expertise, ervaring, modernste apparatuur van Nederland om uw leer, suède, nubuck, aniline of semi-aniline leer bankstel weer als nieuw te maken.

Naar leder meubelreiniging

.

Matras reinigen

Matrassen en boxspring laten reinigen is anders dan het verschonen van het beddengoed. Een matras wordt hierbij vaak overgeslagen en weinig tot bijna nooit gedaan. Mensen slapen er dagelijks in en verliezen daarbij zweet, huidschilfers, haren, huidvet maar vaak ook urine, bloed, vlekken, kringen.

Naar matrasreiniging

.

Tapijt reinigen

Tapijt reiniging gebeurt bij vaste vloerbedekking en tapijt zoals een gestoffeerde trap op locatie bij particulieren, hierbij hanteert tapijtreiniging Amsterdam een tapijt dieptereiniging, desinfectie en impregneren. Vloerkleden behandelen wij bij ons en hebben een gratis haal en brengservice!

Naar Tapijtreiniging

.

Impregneren

Stoffen zitmeubels worden geïmpregneerd “water en vuilafstotend” gemaakt, deze vuilwerkende laag zorgt ervoor dat wanneer er iets gemorst wordt het gemakkelijk verwijderd kan worden zonder dat het vlekken of kringen op nalaat. Tapijt en vloerkleden impregneren wij op dezelfde manier.

.

Naar Impregneren

Vloerkleed Reinigen

Vloerkleden zijn kostbaar zoals berber, zijden tapijten, Perzisch tapijt en chinees tapijt maar ook andere tapijten zoals hoogpolige tapijten, laagpolige tapijten en vloerkleden maar ook synthetische vloerkleden maken wij weer schoon, hygiënisch en fris. Onze tapijtreinigers voeren dit professioneel en vakkundig uit.

.

Desinfectie meubels

Het desinfecteren van de meubelstof gebeurt tijdens de semidroge dieptereiniging bij ons, hierbij worden alle bacteriën voor 100% gedood doordat wij met minimaal 60 graden aan water temperatuur werken in combinatie met ons reinigings en impregneermiddel. Het resultaat is fantastisch, schoon en hygiënisch fris en ook is de kleur weer mooi tot zijn recht.

Bel ons!

BEL NU: 075 6151435

Offerte?

Wij staan voor u klaar!

BEL ONS: 075 6151435