Heeft u vragen?

BEL NU: 075 6151435

Vragen?

BEL ONS: 075 615 1435

Meubels Impregneren, Bankstel, Fauteuil, Stoelen

Impregneren water en vuilafstotend maken tegen vuil en vlekken. Bij het impregneren van stoffen zitmeubels zoals een bank, fauteuil, eetstoelen wordt met behulp van een speciale vloeistof ervoor gezorgd dat het vuil zich niet kan hechten aan de meubelstof van het materiaal. Het vuil blijft er als het ware op liggen, zo kan er gemakkelijk schoongemaakt worden als een meubelstof (bank) is geïmpregneerd. U ziet, voelt er ook niets van het impregneervloeistof. Het ruikt ook niet en wij gebruikten dit al 20 jaar lang. Daarom is het belangrijk om uw stoffen meubels gelijk te laten impregneren zodat uw bank, bankstel, stoelen, hocker, fauteuil en poef weer jaren mee kunnen.

De vervuiling van uw bankstel is goed te voorkomen en te vertragen door uw stoffen bankstel en meubels te impregneren. Het impregneren van stoffen zitmeubels maakt je stof niet waterdicht, de meubelstof ademt. Alle meubelstoffen laten net zoveel vocht door met of zonder impregnatie. U heeft er alleen meer plezier van en schonere meubels, geef koffie vlekken, wijn, eet en drink vlekken geen kans.

Laat het over aan de experts van Meubelreiniging Amsterdam. Neem contact met ons op, dan zorgen wij voor een professional die uw stoffen meubels onder handen neemt met de modernste apparatuur van Nederland.

impregneren-water-vuilafstotend-makenimpregneren-water-vuilafstotend-maken-meubelreiniging-amsterdam
impregneren-stoffen-meubelsimpregneren-stoffen-meubels-tapijt-matras-bank
impregneren-water-vuilafstotend-maken-abt-cleaningmatras-stoffen-meubels-laten-impregneren

Offerte?

Wij staan voor u klaar!

BEL ONS: 075 6151435