Landelijke dekking.

BEL NU: 075 6151435

Vragen?

BEL ONS: 075 615 1435
tapijtreinigingtapijtreiniging-reinigen-tapijt
100%-milieuvriendelijke-meubelreiniging

Tapijtreiniging, Desinfectie en Impregneren

Tapijt laten reinigen door de specialisten van Meubelreiniging Amsterdam. Tapijt werkt als een soort luchtfilter en filtreert in uw woonkamer, slaapkamer, kantoor, daarom is het belangrijk om tapijt te onderhouden en zo te behouden! Alleen het tapijt stofzuigen is niet voldoende, er ontstaan vlekken, kringen. Wij maken uw tapijt weer zo goed als nieuw zodat u er het maximale plezier van zult hebben en het ook nog eens lekker schoon, hygiënisch en fris is. Tevens komt de kleur ook mooi tot zijn recht.

Vloerkleden en losse Tapijten

Ook kunt u bij ons terecht voor het laten reinigen van uw vloerkleed, wij behandelen hierbij alle soorten vloerkleden zoals hoogpolig, laagpool, vlek geweven tapijten, klassiek, Perzisch, chinees, tussenpool, viscose, synthetisch, berber, kelims. Wij hebben 2 mogelijkheden mits het mogelijk is voor het tapijt dat wij het op locatie bij u dieptereinigen, desinfecteren en impregneren of wij nemen het mee behandelen deze machinaal bij ons en brengen wij het weer terug. Een behandeling duurt tussen de 3 tot 5 werkdagen.

Het reinigen van een gestoffeerde trap gebeurt op locatie bij de klant, wij gebruiken geen chemicaliën en het heeft een korte droogtijd van ca 3 uur. Een gestoffeerde trap laten reinigen is goedkoper dan het opnieuw laten ‘her’ stofferen. Tot slot komt ook hierbij mooi de kleur tot zijn recht en kan de gestoffeerde trap weer veel langer mee.

Laat het aan de Expert over

Meubelreiniging Amsterdam is de expert op het gebied van reiniging en dieptreiniging, cleaning van alle soorten tapijt en vloerkleden. Neem contact met ons op, dan zorgen wij voor een professional die uw tapijt onder handen neemt met de modernste apparatuur van Nederland.

tapijtreinigingtapijtreiniging-reinigen-tapijt
100%-milieuvriendelijke-meubelreiniging

Offerte?

Wij staan voor u klaar!

BEL ONS: 075 6151435