Vragen?

BEL NU: 075 6151435

Vragen?

BEL ONS: 075 615 1435

Hotel Matrasreiniging Specialistische Reiniging

Meubelreiniging Amsterdam heeft ruime ervaring in het reinigen van alle soorten matrassen en boxsprings voor hotels, bed & breakfast, verhuur accommodaties en bungalowparken. Wij zorgen ervoor dat de gasten er een fris en schoon verblijf aan beleven wat ervoor zorgt dat er meer mond tot mondreclame ontstaat!

De representatieve uitstraling van een hotel lobby en entree “wachtruimte” schone hotelkamers zijn het visitekaartje voor elk hotel, bed & breakfast en vakantie “bungalow park”. Meubelreiniging Amsterdam is voor de volgende diensten beschikbaar en in te schakelen, daarbij zijn wij zeer flexibel en voeren onze matras en boxspring schoonmaak werkzaamheden ook s’avonds en in het weekend uit, als hotel, bed & breakfast, vakantie en bungalowpark kunt u bij ont terecht voor het semi droog diepte reinigen van alle soorten stoffen en leder boxsprings, alle soorten matrassen, topmatras, hoof en voetborden. Maar ook voor de dieptereiniging van stoffen en leder zitmeubels zoals: Banken, zitbanken, Fauteuils, Eetstoelen, Restaurant stoelen, aula en wachtruimte zitmeubels. Kortom van A tot Z alle specialisme in huis bij Meubelreiniging Amsterdam om jullie als hotel uitstekende service te verlenen.

Als u een matras van 5 jaar oud neemt dan heeft deze gemiddeld 1,5 miljoen huisstofmijten en bevat het schimmels welke u niet met het blote oog ziet, huidschilfers, huidvetten, bacteriën en virussen.

Naast matrasreiniging bij hotels, bed & breakfast’s verhuur accomodaties en bungalowparken voeren wij ook dagelijks werkzaamheden uit als vast tapijtreiniging, ingebouwde tapijttegels, vloerbedekking, inkoopmatten en alle soorten vloerkleden zoals velours, Perzisch tapijt, berber, wollen, synthetisch en chinees tapijt. Voor vast tapijt hanteren wij de dieptereiniging, desinfectie en impregneren op locatie, losse vloerkleden en tapijtlopers behandelen wij bij ons als het op locatie niet kan gebeuren en worden ze tussen de 3 tot 5 werkdagen in ieder geval zsm weer afgeleverd en uitgerold.

Wij zijn werkzaam bij hotels en vakantieparken zowel op projectbasis als op maat gemaakte programma voor de periodieke dieptereiniging, desinfectie en impregneren. Hiervan kunt u jarenlang profiteren doordat wij als een van de weinige bedrijven meedenkt met de zakelijke klant sinds onze start 20 jaar geleden!

Heeft onze website uw interesse gewekt? Neemt u dan een geheel vrijblijvend contact met ons op en komen wij graag op locatie langs om het een en ander toe te lichten. Wij zien uw reactie met belangstelling tegemoet mail ons of telefonisch op 075 615 1435