7 dagen per week

BEL NU: 075 6151435

Vragen?

BEL ONS: 075 615 1435

matras-laten-reinigen-thuismatras-laten-reinigen
matras-laten-reinigenmatras-laten-reinigen-thuis

Matrasreiniging door een van onze gekwalificeerde medewerkers gebeurt professioneel op locatie bij u aan huis met de modernste apparatuur van Nederland! Elk mens verliest s’nachts gemiddeld 290 milliliter aan vocht wat zich opstapelt in het matras en een broeikas voor bacteriën en huisstofmijt wordt. Daarom is het belangrijk om uw matras regelmatig te laten reinigen door middel van semidrogef dieptereiniging. Meubelreiniging Amsterdam is hierin 20 jaar gespecialiseerd en verwijderen wij hierbij huisstofmijt, nare luchtjes, geurtjes, huidvetten, schilfers, kringen*, vlekken*.

impregneren-water-vuilafstotend-maken-abt-cleaningmatras-stoffen-meubels-laten-impregneren
100%-milieuvriendelijke-meubelreiniging

Mensen met allergieën ondervinden vaak klachten zoals een verstopte neus en benauwdheid, ook hiermee hebben wij uitstekende resultaten behaald op het gebied van matrasreiniging, daarbij voeren wij gelijktijdig ook een desinfectie van de matrassen uit en brengen een water vuilafstotende beschermlaag aan. Hierbij reinigen wij ook het hoofdbord, betonbouw en voetenbord. Een boxspring welke na onze dieptereiniging er weer zo goed als nieuw mooi schoon, hygiënisch en fris bij komt te staan.

impregneren-stoffen-meubelsimpregneren-stoffen-meubels-tapijt-matras-bank
tapijtreinigingtapijtreiniging-reinigen-tapijt

Ook voor hardnekkige vlekken in uw matras kunt u bij Meubelreiniging Amsterdam terecht, wat wij ook veel meemaken is kattenurine in matrassen welke wij er voor de volle 100% uit krijgen zodat u na de dieptereiniging van het matras niks meer zult ruiken. U slaapt uiteindelijk veel lekkerder op een schoon matras nadat u het matras heeft laten reinigen door ons! U zult versteld staan van het resultaat.

impregneren-water-vuilafstotend-makenimpregneren-water-vuilafstotend-maken-meubelreiniging-amsterdam
meubelreinigingmatras-stoffen-meubels-laten-reinigen-impregneren

Laat het Aan de expert over

Wij zijn de expert op het gebied van matras reiniging en dieptereiniging, cleaning van alle soorten matrassen, boxspring en hoofdborden. Neem contact met ons op, dan zorgen wij voor een professional die uw matrassen en boxspringombouw onder handen neemt met de modernste apparatuur van Nederland.

Offerte?

Wij staan voor u klaar!

BEL ONS: 075 6151435