Heeft u vragen?

BEL NU: 075 6151435

Vragen?

BEL ONS: 075 615 1435

Stoffen en leder kantoor zitmeubels

Een hoog ziekteverzuim op de werkvloer kan worden veroorzaakt door slechte hygiëne en virusdeeltjes op kantoren, bij ons bent u verzekerd van een duidelijke aanpak wat betreft de dieptereiniging, desinfectie en impregneren van alle soorten stoffen en leder zitmeubels zoals: Banken, Hockers, Eetstoelen, Fauteuils en uiteraard alles soorten bureaustoelen, kantinestoelen, kantoorstoelen en vergaderzaalstoelen pakken wij grondig aan door middel van een semidrogef dieptereiniging op locatie. Het voordeel hiervan is dat het een korte droogtijd heeft van ca. 3,5 uur en er geen vuilresidu achterblijft in de zitmeubels.

U herkent het wel er wordt vaak aan een bureau gegeten of een tussendoortje, koffie en thee welke gemorst worden en er ontstaan vlekken en kringen. Na verloop van tijd zien de stoelen er niet uit en zijn smoezelig. Wij maken de stoelen weer als nieuw op locatie. Wist u dat er een verband bestaat tussen de schoonmaak kwaliteit en de productiviteit van werknemers?

Voor vast tapijt, inkoopmatten en vloerkleden, lopers bent u bij ons ook aan het juiste adres. Vast tapijt en vaak tapijttegels behandelen wij op locatie en losse vloerkleden en inkoopmatten hebben wij een gratis haal en brengservice voor en duurt het tussen de 3 tot 5 werkdagen dat ze weer retour worden afgeleverd.

Meubelreiniging Amsterdam is al 20 jaar de ideale partner in kantoor schoonmaak? De werkzaamheden worden door heel het land professioneel uitgevoerd door onze gekwalificeerde meubel en tapijtreinigers en vaak ook in de avonduren en weekend om zo voor u als bedrijf min mogelijk last op te leveren en de werknemers ongestoord hun werkzaamheden kunnen verrichten door de weeks.

Laat het over aan de experts van Meubelreiniging Amsterdam. Neem contact met ons op, dan zorgen wij voor een professional die uw stoffen meubels onder handen neemt met de modernste apparatuur van Nederland.