Heeft u vragen?

BEL NU: 075 6151435

Vragen?

BEL ONS: 075 615 1435

Bioscoop Stoelen Reinigen

Bioscoopstoelen worden vaak snel vuil en zien er smoezelig uit. Meubelreiniging Amsterdam is de ideale schoonmaak partner voor de bioscoop en theater, schouwburg, er wordt vaak gegeten en gedronken op de stoelen. Er ontstaan vlekken en kringen van vettige handen en er wordt gemorst, na verloop van tijd ruiken de stoelen vies en hangen er nare luchtjes en geurtjes aan de meubelstoffering. De bioscoopstoelen en theaterstoelen laten reinigen is dan zeker aan te raden om vroegtijdige vervanging te voorkomen, zo bespaart een bioscoop duizenden euro’s en maakt Meubelreiniging Amsterdam de stoelen weer als nieuw.

Om dat te bereiken is goed onderhoud van de stoelen van essentieel belang. Regelmatig stofzuigen van de meubelstof is goed om het meegebrachte zand uit de stof te krijgen. Daarnaast raken de bioscoop of theaterzaal stoelen bij onvoldoende reiniging vervuild met huidvet, dode haarcellen, bacteriën, nare luchtjes, geurtjes, huidschilfers, haargel, make-up en kauwgom.

Tapijtreiniging in de bioscoop, theaterzaal of schouwburg kunt u denken aan vaste tapijt tegels, gestoffeerde trapbekleding, vloerbedekking, vast tapijt, ingebouwd tapijt, inkoopmat en vloerkleed. Indien mogelijk behandelen wij vast tapijt op locatie door middel van de modernste apparatuur van Nederland! Bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres, losse vloerkleden en lopers, inkoopmatten reinigen wij bij ons en hebben hiervoor een gratis haal en brengservice welke tussen de 3 tot 5 werkdagen duurt voordat ze weer schoon afgeleverd worden.

Heeft onze dienstverlening uw interesse gewekt? Neem dan geheel vrijblijvend contact met on sop via dit formulier of bel met ons via Onze Telefonist(e)