Overheid

Voor overheids instanties kunt u bij ons terecht voor professionele semidrogef dieptereiniging, desinfecteren en impregneren van alle soorten stoffen maar ook leder zitmeubels zoals stoffen banken, leder banken, bureaustoelen, eetkamer en kantinestoelen of vergaderzaal stoelen. Daarnaast voor tapijt en vloerkleed reiniging bent u bij Meubelreiniging Amsterdam aan het juiste adres.

Naar overheid

.

Kantoor

Nu de corona pandemie voorbij is krijgen wij veel vragen om kantoorstoelen en bureaustoelen te reinigen bij grote maar ook kleine en middelgrote bedrijven. Wij zijn hierin sinds onze start 20 jaar geleden gespecialiseerd en voert alle werkzaamheden nauwkeurig en accuraat uit in volle tevredenheid van de zakelijke klant. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Naar kantoor

.

Hotel

Wij voeren dagelijks werkzaamheden uit bij grote en bekende hotels door heel Nederland. Ook als klein of middegroot hotel kunt u ons benaderen. Stoffen hotel boxsprings laten reinigen door onze matras-meubelreinigers is anders dan het verschonen van het beddengoed. Een matras wordt hierbij vaak overgeslagen en weinig tot bijna nooit gedaan. Klanten slapen er dagelijks in en verliezen daarbij zweet, huidschilfers, haren, huidvet maar vaak ook urine, bloed, vlekken, kringen.

Naar hotel

.

Bioscoop

Tapijt reinigen wij in bioscopen en theaters en concertzalen dagelijks op locatie bij de zakelijke klant. Hierbij hanteert Meubelreiniging Amsterdam een tapijt dieptereiniging, desinfectie en impregneren. Vloerkleden behandelen wij bij ons en hebben een gratis haal en brengservice, u kunt ons als zakelijke bioscoop of theaterzaal, concertzaal klant benaderen. Geen opdracht is voor ons te groot, daarbij kunnen de stoelen en het tapijt weer snel in gebruik genomen worden door de korte droogtijd van ca. 2,5 uur.

Naar bioscoop

.

Restaurant

Restaurant zitmeubels laten dieptereinigen, desinfecteren en impregneren door onze gekwalificeerde medewerkers. Onze meubelreinigers voeren dagelijks werkzaamheden uit bij restaurants maar ook hotel lobby’s, eetcafe’s maar ook strandtenten. Ook kunt u bij ons terecht voor de reiniging van vast tapijt, tapijttegels, vloerbedekking, lopers, kleden, vloerkleden en inloop matten. Ook brengen wij gelijk een hoog kwalitatieve impregneerlaag aan en een korte droogtijd van ca. 2,5 uur.

.

Naar offerte

Hoofdkantoor en winkelpanden

Ook voeren wij dagelijks werkzaamheden uit bij hoofdkantoren en winkelpanden uit door heel Nederland. Geen opdracht is voor ons te groot, daarbij kunnen de stoffen zitmeubels zoals stoelen en het tapijt weer snel in gebruik genomen worden door de korte droogtijd van ca. 2,5 uur. Alles wordt professioneel en op locatie uitgevoerd, door onze semi droge dieptereiniging desinfectie en impregneer methode zien de stoffen en leder zitmeubels er weer als nieuw uit. Tot slot is dit het “visitekaartje” van elk bedrijf.

.

Naar offerte

BEL NU: 075 6151435